PRIRODNA MUŽEVNOST

Asortiman NATULIQUE proizvoda za muškarce razmatra sve specifičnosti i zahteve muške kose i njene potrebe za oblikovanjem. Koristeći pažljivo odabrane organske sastojke, biljne ekstrakte i čista eterična ulja, naš asortiman pomoći će u rešavanju tipično muških pitanja kao što su iritacija posle brijanja, urasle dlake i održavanje zdrave kože skalpa radi zdravog rasta kose. Izuzetni rezultati se postižu pažljivim odabirom sastojaka i njihovom sposobnošću da ublaže, umire, osveže i održe potrebnu vlažnost kože i kose.

Saznaj više

STAJLING & NEGA
ORGANSKI PROIZVODI ZA KOSU ZA MUŠKARCE

VOSAK ZA KOSU : SREDNJE I EKSTREMNE JAČINE

Vosak za ekstremno jaku kosu je savršen vosak za volumen i koren kose. Savršen za kovrdžavu kosu. Vosak za srednje jaku kosu je idelan za prelepu, sjajnu kosu i daje joj izgled mokre kose. Kombinujte vosak srednje jačine sa jednom kapljicom arganovog ulja za savršen efekat kreme.

Vosak za kosu srednje jačineVosak za ekstremno jaku kosu

NEGOVANJE BRADE

Idealna brada izgleda sjajno i negovano. Natulique Marokansko arganovo ulje je savršen spoj eteričnih ulja i pomaže omekšavanju kože i dlake na bradi. Arganovo ulje ima duplu ulogu – da održi kožu i dlaku prehranjenom, zdravom i dobrog izgleda.

Marokansko Arganovo ulje

KOVRDŽE KOVRŽE KOVRDŽE

Natulique krema za kovrdžanje kose je savršena za kovrdžavu kosu. Dobićete hrabar i moderan izgled, za koji garantujemo da će devojke voleti.

Hranljiva krema za kovrdžavu kosu

NAJBOLJI ORGANSKI PROIZVODI ZA KOSU ZA MUŠKARCE

Mnogi muškarci imaju suvu kožu glave koja je često rezultat loših preparata za kosu. Rešenje je jednostavno:Koristite blagi sertifikovani organski šampon i proizvode za stilizovanje sa kvalitetnijim sastojcima. Natulique šampon za volumen kose je idealan za mušku kosu jer je hrani i obogaćuje.

Organski šampon za negu i volumen kose

UNAPREDJENJE OBIMA TVOG STILA

Sa modernim muškim stilizovanjem kose, Natulique šampon za suvo pranje je postao idealan kao sprej koji obezbedjuje savršenu čvrstinu i volumen. Sprej u korenu eliminiše sebum i štiti kosu od preteranog mašćenja.

Osvežavajući šampon za suvo pranje kose

PRESTAJLING ZA MUŠKARCE

Da biste napravili finu bazu, upotrebite malu količinu Natulique pene za kosu. Ona ima nizak nivo učvršćivanja, tako da je elastična pena, savršena za stilizovanje. Da bi se osigurao sjajan i zdrav izgled kose upotrebite Natulique hranljivu kremu za kosu. Oba proizvoda su savršena za suvu kosu a miris je univerzalan.

Pena za kosuHranljiva krema za kosu