PROFESIONALNI PRIRODNI STAJLING

Natulique Prirodni stajling dizajniran je i formulisan tako da odgovara našim zahtevima koji se odnose na prirodne, bezbedne,sertifikovane sastojke, sa što manje hemiskih supstanci. Linija ovih proizvoda za kosu sada vam daje prirodnu alternatiivu za sve vaše potrebe koje se odnose na oblikovanje kose. Čak smo se odlučili da dodavanjem korisnih prirodnih sastojaka obogatimo naše preparate kako bi postigli lep i prirodan izgled frizure koja stilski odgovara svim vašim potrebama iz dana u dan.

LAK ZA KOSU SREDNJE JAČINE

Natulique lak za kosu napravljen je od ekskluzivne i jedinstvene formule sa dodatkom Vitamina B5(pantenol). Savršen je za stvaranje čvrste, dugotrajne frizure, bez sintetičkog zgušnjavanja, pritom je hidrirajući kako bi kosa zadržala sjajn i zdrav izgled i opuštenost u svojoj prirodnoj strukturi.

HRANLJIVA KREMA ZA KOSU

Prirodna tekstura hranljive kreme sa Arganovim uljem.

MAROKANSKO ARGANOVO ULJE

Natulique Marokansko Arganovo ulje, bogato je Vitaminom E, esecijalnim masnim kiselinama i drugim vitalnim hranljivim sastojcima.

HRANLJIVA KREMA ZA KOVRDŽAVU KOSU

Jedinstvena formula ovog proizvoda štiti kosu i sprečava deformaciju lokni.

NATULIQUE PENA ZA VOLUMEN KOSE

Naša pena za volumen kose pruža maksimalnu kreativnost u stvaranju predivne kovrdžave i talasaste kose.

ŠAMPON ZA SUVO PRANJE KOSE

Osvežava kosu pre ili posle napornog dana. Apsorbuje višak ulja, nečistoće i ostatke drugih preparata, ostavljajući kosu osveženu i laku za stilizovanje.

SJAJ ZA KOSU

Natulique Sjaj za kosu je savršen završni dodir za bilo koji stil. Lekoviti sprej sa dodatim Vitaminom C privlači i reflektuje svetlost dodajući predivan sjaj koji traje ceo dan.

PRIRODNI VOSAK SREDNJE JAČINE

Kremasti vosak, napravljen od prirodnog pčelinjeg voska lako se nanosi i odličan je za stilizovanje. Sa dodatim sertifikovanim organiskim sastojcima koji štite kosu i daju prelep zdrav izgled kosi. Pogodan za sve tipove kose.

PRIRODNI VOSAK EKSTRA JAČINE

Ultra čvrst vosak koji traje ceo dan. Prirodni pčelinji vosak koji daje čvrstoću i jačinu, idealan za kratku kosu Sa dodatim sertifikovanim organskim arganom, jojobom i uljem suncokretovog semena daje negu i zaštitu kosi.

ZAŠTITA OD TOPLOTE I SUNCA

Proizvod koji pruža kompletnu i dugotrajnu zaštitu od toplote, sunca i UV zračenja.