NEGA POSLE FARBANJA

TRETMAN ZA JAČANJE KOSE

ŠAMPON ZA VRAĆANJE VLAŽNOSTI KOSE

Ovaj šampon vraća vlažnost kosi i hrani oštećenu kosu. Prvi korak ka jačanju kose i sprečavanja pucanja i krzanja vlasi jeste vratiti vlažnost kosi.Pravilna nega vaše kose je veoma važna kada želite da obnovite kosu. Sertifikovani organski i prirodni šampon.

NATULIQUE TRETMAN ZA BOJENU KOSU

Naš Natulique tretman za jačanje kose je intenzivan tretman specijalno prilagodjen tretiranoj farbanoj kosi,uspostavlja prirodnu PH ravnotežu i zatvara kutikulu dlake. Tretman za farbanu kosu je proizvod za negu kose posle bojenja napravljen od sertifikovanih prirodnih sastojaka. Ne sadrži parabene niti veštačke mirise I boje.

NATULIQUE HRANLJIVA KREMA ZA NEGU KOSE

Specijalno formulisana sa čistim arganovim uljem, prirodnim proteinima svile i vitaminom B5 duboko hrani i štiti kosu, obezbedjujući joj prirodan i blistav izgled.Naša hranljiva krema odlično funkcioniše i kao tretman za jačanje kose kao i za preoblikovanje strukture vaše kose.

NATULIQUE MAROKANSKO ARGANOVO ULJE

Bogato vitaminom E, esencijalnim masnim kiselinama i drugim vitalnim hranljivim sastojcima. Omešava, hidrira i vraća vlažnost kosi, a pomaže i pri ravnanju rascvetalih krajeva i kovrdži,ostavljajući kosu glatkom i svilenkastom.